Joaca

Joaca

sâmbătă, 12 martie 2011

Vom fi din nou NOI    Relatia noastra a inceput acum 8 ani. Timizi dar hotarati sa dam frau liber sentimentelor ne-am lasat purtati in jocul dragostei. Un joc in care risti multe dar ai si de castigat. Profitam de fiecare moment de intimitate pentru a da frau liber pasiunii, saruturi furate prin scari de bloc, momente pline de romantism, certuri furtunoase urmate de impacari dulci. Atunci cand o relatie este la inceput totul vine de la sine. Ma intreb astazi, dupa 8 ani, cum sa readuc acea pasiune in relatia noastra. Acum avem o familie, o casa de intretinut, facturi de platit, un copil caruia ii oferim tot ce avem mai bun. Oare mai este loc pentru noi? Dar oare ce ar insemna familia fara noi? Nimic! Sunt hotarata sa redevenim cei care am fost candva. Atingeri patimase, nopti pline de pasiune. Vreau sa citesc in ochii lui ca ma doreste. Mi-e dor chiar si de crizele de gelozie cu care era condimentata relatia noastra. M-am saturat sa imi plang de mila, sa visez pasiunea, sa visez la trecut. Sunt o femeie puternica, vreau sa ies din coconul meu si sa-l uimesc cu frumusetea mea. Vreau sa-l fac sa ma doresca, sa ma viseze, sa ma aiba!
O sa fiu la fel cum am fost candva. O sa readuc sarea si piperul in cinele noastre si eu voi fi atat felul principal cat si desertul. Oare de ce atat de tarziu mi-am dat seama ca trebuie si pot sa fac ceva. Oricum e mai bine mai tarziu decat niciodata. Sa stiti ca sunt hotarata si planul de lupta este bine pus la punct. Da lupta! Ducem o lupta continua pentru a pastra flacara pasiunii mereu aprinsa. O sa incep prin a ma ingriji mai mult. Gata cu Mia cea somnoroasa, cu parul zburlit si fata botita. O sa arat impecabil la prima ora a diminetii si la ceasul cel mai tarziu din noapte. Daca el nu ma saruta o sa o fac eu. O sa il ating fugar printre usi, o sa-i fur un sarut, o sa-i zambesc mereu. Renunt la hainele mohorate in favoarea celor pline de viata si sexy. O sa renunt la cada de cal si o sa-mi las parul despletit. Pielea mea nu o sa mai miroase a mancare ci a iasomie. O sa renasc pentru el, pentru mine...pentru noi. Stiu ca o sa ma doreasca si de aceea trebuie sa-l surprind placut pana la capat. Cand o sa ma dezbrace de banalul halat o sa descopere o femeie frumoasa pusa in valoare de lenjejeria intima. Nu o sa apelez la orice. Imi trebuie ceva deosebit, sexy care sa ma puna in valoare. Vreau o lenjerie de lux pentru o noapte de lux. O noapte in care o sa renasca pasiunea, o noapte care semnifica un nou inceput.
Astazi sotul meu ma iubeste pentru ca sunt gospodina, mama copiilor lui, pentru ca ma dedic familie. Maine sotul meu ma va iubi penttru toate aceste motive dar si unul in plus: pentru ca sunt o femeie sexy, provocatoare si mereu surprinzatoare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu