Joaca

Joaca

joi, 10 februarie 2011

Doar eu....


    In ochii tai sunt mica. Sunt doar un om ce traieste pe acest pamant printre alte miliarde de oameni. In ochii tai sunt doar o simpla fiinta care hoinareste haotic pe aceasta lume. O lume grabite, atat de grabita incat a incetat sa simta, sa priveasca, sa ajunga pana la inima. Poate aici vorbim de o inima otravita pe care nu o mai poate alina nici macar surasul unui copil. Poate este vorba de o inima sanatoasa care pulseaza zambete, bucurii si pofta de viata. Oare tu ai sa ma cunosti vreodata? Oare tu vei sti sa citesti printre randurile aparentei pentru a descoperi ceea ce se ascunde in spate? Ce reprezint, ce sunt eu in ochii tai? Daca esti un om care judeca la prima privire nu ma intereseaza cum percepi persoana mea. Daca esti un om dispus sa treaca granitele aspectului fizica, care uneori este perfect alteori ravasit precum dupa o furtuna atunci vreau sa ma cunosti si chiar conteaza parerea ta.

   In ochii persoanelor apropiate sunt EU!  Acea fata normala dar speciala care uneori nu iese cu nimic in evidenta dar alteori socheaza placut. Imi place sa fiu naturala. sa eliberez si ultimul gram de bucurie sau suparare, sa il impart cu voi cei care ma cunoasteti. In ochii persoanelor care imi sunt aproape si pe care ma bazez ma vad pe mine. Nu as suporta sa am aproape, sa ma confesez unui om care nu a avut nici macar acel interes minim sa ma descopere. Eu sunt precum o carte deschisa care asteapta sa fie citita. In zadar o deschizi la intamplare si iti lasi ochii purtati peste un capitol oarecare. Trebuie sa imi acorzi timp si ma vei cunoaste. Eu pentru tine am tot timpul din lume. Sufletul omului este un mister, este precum un drum intortocheat pe care trebuie sa il parcurgi pentru a ajunge la destinatie.

   In ochii cunostintelor, vecinilor sau colegilor pot sa fiu oricum. Daca au citit acel capitol in care eram trista vor spune ca sunt o tipa lipsita de viata careia i s-au inecat toate corabiile. Daca au citit acel capitol in care eram inconjurata de bucurie vor spune ca sunt vesela, optimista si ca radiez de fericire. Sincer nu ma intereseaza cum sunt in ochii lor, ma intereseaza cum sunt in ochii celor dragi. Acolo stiu ca sunt EU! Cu bucurii, tipete, cantece, lacrimi...din toate cate putin pentru a da conturul unei persoane care stie sa traiasca, sa se bucure de viata si sa faca fata provocarilor. In ochii lor sunt doar...EU!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu